GourmandGrill, a legújabb szupernaturál

2019.08.13

Íme a várva-várt, grillrácson sistergő, ínycsiklandó, szaftos, időzített gasztrobomba, mely egyre nagyobb sikernek örvend immár idehaza is: Bemutatjuk a Miccset, GourmandGrill módra!

Bemutatkozik a GourmandGrill Prémium Miccs

Nem titkolt vágyunk, hogy Ország-Világ megismerje GourmandGrill márkánk termékcsaládját. Most, hogy lehetőségünk nyílt hozzátok szólni és rajtatok keresztül terjeszteni a vegyszermentes táplálkozás előnyeit, választhatnánk-e első cikként mást, mint saját palettánk egyik gyöngyszemét? Semmiképp :) Erős részrehajlásunk -mely döntésünkben segítségünkre volt- eltörpül büszkeségünk mellett, amiért termékeinket a szupernaturál vonal éllovasaiként mutathatjuk be nektek.

Igaz, gondot jelentett kiválasztanunk, hogy a GourmandGrill palettáról mely csemegénket hozzuk el ma Nektek, de végül Prémium Miccs termékünk mellett döntöttünk. Hogy miért? Aki járt már Horvátországban, biztos, hogy legalább egyszer összeakadt egy hasonló grill rudacskával, a csevappal. Ez formára ugyanaz, ízre és tartalomra viszont különbözik a miccstől, mely utóbbival pedig Erdélyben találkozhattatok. Hazánkban a miccset ismerik kevésbé, de egyre nagyobb kultusza kezd alakulni és ebben szerencsére mi is szerepet játszunk. Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként, a Szupernaturál lobogója alatt a GourmandGrill Prémium Miccset mutathatjuk be nektek.

...folytatása következik...

 Pár szó rólunk

Az íz, a tartalom, a minőség, a vegyszer mentesség mindenek felett, a legnagyobb mélységekig komolyan véve, ahogyan a helyzet megkívánja. Ezek alapelveink, melyhez stabil megszállottság párosul. Azt pedig arra használjuk, hogy egyre több céget állítsunk törekvésünk mellett csatasorba egy olyan új gasztronómiai forradalom élén, melynek a végén a húsipar -ráhatással a teljes élelmiszeriparra- vegyszermentes termékeket kezd gyártani, sokkal egészségesebbé téve ezzel a feldolgozott élelmiszerek fogyasztását. Ez pedig azért jó nekünk, mert ezekből fogyasztunk a legtöbbet. Minél több gyártó gondolja azt, hogy ebbe érdemes belefogni, annál több lesz a vegyszermentes termék az üzletek polcain és ez jó :)