GourmandGrill, a legújabb szupernaturál termékcsalád

2019.08.13

Íme a várva-várt, grillrácson sistergő, ínycsiklandó, szaftos, időzített gasztrobomba, mely egyre nagyobb sikernek örvend immár idehaza is: Bemutatjuk a Miccset, GourmandGrill módra!

Bemutatkozik a GourmandGrill Prémium Miccs

Nem titkolt vágyunk, hogy Ország-Világ megismerje GourmandGrill márkánk termékcsaládját. Most, hogy lehetőségünk nyílt hozzátok szólni és rajtatok keresztül terjeszteni a vegyszermentes táplálkozás előnyeit, választhatnánk-e első cikként mást, mint saját palettánk egyik gyöngyszemét? Semmiképp :) Erős részrehajlásunk -mely döntésünkben segítségünkre volt- eltörpül büszkeségünk mellett, amiért termékeinket a szupernaturál vonal éllovasaiként mutathatjuk be nektek.

Legalább egy perc csendes elmélkedés után, hogy GourmandGrill palettánkról mely csemegénket hozzuk el Nektek elsőként, mind letettük a voksunk Prémium Miccs termékünk mellett. Miért is történt ez így? Aki járt már Horvátországban, biztos, hogy legalább egyszer összeakadt egy hasonló grill rudacskával, a "csevappal". Ez formára ugyanaz, ízre és tartalomra viszont különbözik a miccstől, mely utóbbival pedig Erdélyben találkozhattatok. Hazánkban a miccset ismerik kevésbé, de egyre nagyobb kultusza kezd alakulni és ebben szerencsére mi is szerepet játszunk. Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként, a Szupernaturál lobogója alatt a GourmandGrill Prémium Miccset mutathatjuk be nektek.

A sokunk számára ismert, magával ragadó ízvilág, a kizárólag természetes, kiváló alapanyagok, a csapatmunka és az elhivatottság meghozta a várva-várt eredményt: a grillszezonok igazi sztárjává tette ezt a nagyszerű, ízletes, tápláló és nem utolsó sorban minden mentes terméket, melyben csak a hús, némi szódabikarbóna és a fűszerek dolgoznak a kívánt hatás eléréséért. Persze lehet a házi rittyentésű kerti gasztrofesztivált fokozni egy pohár illatozó, üde rozéval, fröccsel, vagy netán sörrel, ki-hogy szereti beleásni magát az élvezetekbe. Minden esetre elárulom: olyan illata van a füstölgő faszén felett sercegő grillrudacskáknak, hogy a sütés közben érzékszerveinkben kiváltott hatást ha számítógépre lehetne konvertálni, a tömörített anyag VIP tagsággal meg széles sávú internettel sem jönne le 2 hét alatt. Ezért mindenképp javaslom inkább élőben kipróbálni ;) 

Ki ne ismerné Erdély tájainak legendás csemegét, melynek puszta látványától, vagy csupán gondolatától is ketté áll az összes pavlovi reflexünk? Aki egyszer evett "micit", vagy "mititejt", sosem feledi, aki még nem, sose búsuljon! Itt az ideje, hogy megtapasztalja, miért lehet erre a finomságra oly könnyedén rákapni. Figyelem: amennyiben a Gourmand Grill Prémium Miccs kóstolása után esetleg hosszútávú függőség tapasztalható, senki ne essen kétségbe! Ez a teljesen természetes alapanyagokból készült, tartósítószer és adalékanyag mentes, ízletes és tápláló ínyencség távolról sem sorolható a káros szenvedélyek közé, mivel magas fehérjetartalmával jótékony hatást gyakorol a szervezetre, zsírtartalma az idegrendszer helyes működésre. Összetevői alapján a paleo táplálkozás étrendjébe is illik, energiát ad és támogatja az izomépülést, regenerációt. Egy személyi edző barátunk étrendbe építette azon vendégeinek, akik szeretnek grillezni.

Akik egy kis háttérsztorira, összetételre, sütési javaslatra kíváncsiak, itt olvashatnak a Gourmand Grill Miccsről bővebben: https://www.gourmandgrill.hu/?page_id=30

Aki házhoz rendelne, itt megteheti: https://www.gourmandgrillwebshop.hu/

Pár szó a GourmandGrillről

Az íz, a tartalom, a minőség, a vegyszer mentesség mindenek felett, a legnagyobb mélységekig komolyan véve, ahogyan a helyzet megkívánja. Ezek alapelveink, melyhez stabil megszállottság párosul. Azt pedig arra használjuk, hogy egyre több céget állítsunk törekvésünk mellett csatasorba egy olyan új gasztronómiai forradalom élén, melynek a végén a húsipar -ráhatással a teljes élelmiszeriparra- vegyszermentes termékeket kezd gyártani, sokkal egészségesebbé téve ezzel a feldolgozott élelmiszerek fogyasztását. Ez pedig azért jó nekünk, mert ezekből fogyasztunk a legtöbbet. Minél több gyártó gondolja azt, hogy ebbe érdemes belefogni, annál több lesz a vegyszermentes termék az üzletek polcain és ez jó :)

Köszönjük, hogy olvassátok cikkeinket, tavasszal érkeznek az ígért videó anyagok, tavaszi-nyári őrültködések, új receptek, új termékek, találkozzunk újra itt :)